Hoe kan ik GGZ Connect gebruiken?

Thema's 

Er zijn open en besloten thema’s. De open thema’s staan vermeld op de inlogpagina. Als u aangemeld bent, kunt ook een reactie geven of zelf een bericht plaatsen. Besloten thema’s zijn voor een selecte groep mensen en daarom alleen toegankelijk op uitnodiging. Wilt u zelf een thema starten? Neem dan contact op met Afdeling Communicatie.

Bericht plaatsen

Berichten heb je van het type discussie, document en evenement. Een bericht plaatsen kan op twee manieren: een openbaar bericht is zichtbaar voor alle bezoekers. Wilt u dat niet, dan geeft u bij plaatsing aan wie er uitgenodigd wordt om het document te bekijken. Het bericht is besloten en er staat een icoontje van een slotje bij de titel.

Op de hoogte via e-mail

Blijf op de hoogte van nieuwe reacties bij een thema of bericht en geef u op voor de e-mailnotificatie: dagelijks, wekelijks of maandelijks. Afmelden kan altijd. Log in, klik op het bericht waarvan je de e-mailnotificatie wilt ontvangen en stel die in via de knop abonneren.

Deelnemers

U wordt deelnemer als u een bericht plaatst, of reageert op een bericht of als u zich abonneert op een (besloten) thema of een artikel. Onder het kopje Deelnemers ziet u alle deelnemers van GGZ Connect en kunt u ook andere deelnemers vinden.

Zichtbaarheid besloten thema

Uw bericht in een besloten thema is alleen zichtbaar voor deelnemers van dit besloten thema.

Bestanden toevoegen

Bij een nieuw document of een nieuw evenement kunt u één of meerdere bijlages plaatsen. Dit kan een afbeelding, video of bestand zijn. Met een bestand kunt u Word-, Excel-, PowerPoint- of pdf-documenten plaatsen.