Avatar
16 May 2017 - Niels Schepers plaatste:

Kennisopbrengsten In voor zorg! geborgd op langdurigezorg.nl

Onlangs ging de online kennisbank www.langdurigezorg.nl live. Op dit online platform zijn de belangrijkste kennisopbrengsten te vinden uit onder andere zeven jaar In voor zorg!. Ook vind je er de artikelen van andere afgeronde programma’s gericht op ondersteuning van veranderingen in de sector langdurige zorg, zoals Hervorming Langdurige Zorg en het Experiment Regelarme Instellingen.

Op Langdurigezorg.nl is achtergrondinformatie over de programma’s te raadplegen, zoals de aanleiding en doelstelling van het programma, een overzicht van de deelnemers en een lijst met publicaties en resultaten. Kennis binnen deze kennisbank wordt ontsloten via een uitgebreide zoekmachine met verschillende filteropties.

Aanleiding

Het programma In voor zorg! is onlangs afgesloten. Dat betekent dat ook de website www.invoorzorg.nl offline zal gaan. Om de kennis en ervaringen na afronding van een programma op een toegankelijke wijze en op een centrale plek te borgen, is langdurigezorg.nl ingericht.

Langdurigezorg.nl is een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vilans, Kenniscentrum voor langdurige zorg en wordt uitgevoerd door Vilans. De komende tijd wordt de site nog verder aangevuld.

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.