Avatar
12 August 2019 - Fred Balhuizen plaatste:

Stichting het Zwarte Gat (voor mensen met een verslavingsprobleem) heeft voor 1 september 100 donateurs nodig.

Beste leden van GGZ Connect,

Stichting het Zwarte Gat (voor mensen met een verslavingsprobleem en hun naasten) is dringend op zoek naar donateurs om haar werk te kunnen blijven voortzetten en te professionaliseren; zie hieronder. Daarvoor hebben we jouw medewerking nodig. Word zelf donateur en/of zet onderstaand bericht door naar je netwerk. Daarmee bedoelen we familie, naasten, vrienden, andere organisaties, enzovoorts.

Help ons aan minimaal 100 donateurs vóór 1 september a.s. Dan komen wij in aanmerking voor een subsidie van de overheid. Het bedrag moet minimaal € 25 zijn. We zijn je zeer dankbaar voor je inzet!
 
Steun mensen met een verslavingsprobleem, hun kinderen, ouders en andere naasten
ShZG zet zich in voor het verbeteren van de zorg voor mensen met een verslaving en hun naasten. Om ons werk voort te kunnen zetten hebben we jouw steun nodig.
 
Maak voór 1 september een bijdrage over van € 25.
Bij 100 donaties van minimaal € 25, ontvangen voor 1 september 2019, komt ShZG in aanmerking voor een subsidie van de overheid en kunnen ze o.a. kinderen helpen van ouders met een verslavingsprobleem. Maar ook kunnen wij dan actief blijven als belangenbehartiger voor alle mensen met een verslavingsprobleem.
 
Er zijn honderdduizenden kinderen jonger dan 18 jaar die een ouder hebben met een verslaving. Deze kinderen zijn vaak kwetsbaar en onzichtbaar en lijden onder de verslavingsproblemen van hun vader e/o moeder. Zij hebben een groot risico op gezondheidsschade, zowel lichamelijk als psychisch met een grotere kans om zelf ook een verslavingsprobleem te krijgen. Kortom, zowel in het heden als de toekomst staat hun gezondheid op de tocht.
 
Help deze kinderen, mensen met een verslavingsprobleem en hun naasten en maak vandaag nog € 25,- over aan Stichting het Zwarte Gat op:
NL30 ABNA 0520148843 onder vermelding van ‘Donatie’.
 
Kijk hier voor meer informatie over Het Zwarte Gat.
 
Alvast hartelijk dank,
 
Dagelijks bestuur Stichting het Zwarte Gat

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.