Avatar
12 August 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Psychiater IHT Crisisdienst Tiel

Wat ga je doen?

Uiteraard werk je als regiebehandelaar voor cliënten in de brede zin van het woord. Daarnaast ben je programmaleider. Als zodanig ben je de visionaire aanjager gericht op efficiënte crisisinterventies en om klinische opnamen te voorkomen dan wel te verkorten. Dat doe je niet alleen, maar samen met de regio-overstijgende programmaraad die geleid wordt door een hoofd zorgprogramma. Binnen ons regionaal centrum voor GGZ ga je het psychiaterteam van 11 psychiaters completeren. Binnen het IHT team werken in totaal 3 psychiaters die samen verantwoordelijk zijn voor de acute zorg keten. Buiten kantoortijd draaien alle psychiaters van locatie Rivierenland mee in het achterwacht rooster.

Waar ga je werken?

Je gaat werken in een nuchter en multidisciplinair 24/7-team van ongeveer 20 personen met verschillende disciplines, dat we verder willen uitbouwen. Een team waarin we op inhoud verbinding zoeken en samen de schouders zetten onder de klussen die te klaren zijn. Het team IHT/Crisisdienst bestaat uit de crisisdienst, IHT en de acute dagbehandeling.
Pro Persona Rivierenland is een relatief kleine locatie in Tiel (ongeveer 130 medewerkers), waar iedereen elkaar kent. We hebben korte lijnen met zowel collega’s, als met ketenpartners. Rivierenland maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op.

De afdeling
Recent hebben we vastgesteld dat we versneld gaan ambulantiseren.
Middelen om dit te bereiken zijn goede werkafspraken in de keten, het door ontwikkelen en uitbouwen van de acute dagbehandeling, we bieden patiënt zonodig twee maal daags IHT (intensive home treament). Ons streven is een opname te voorkomen voor patiënten die door hun psychiatrische problemen in crisis zijn en/of dreigen te geraken. Ook richten we ons ook op patiënten die na hun opname nog intensieve zorg nodig hebben.
Als Acute zorg bevinden we ons op dit moment in een tijd van transformatie. Denk daarbij aan de implementatie van de generieke module acute psychiatrie, wijkgerichte GGZ, intensievere en betere samenwerking met onze ketenpartners.

Wat vragen we van jou?

• Je hebt je opleiding tot psychiater succesvol afgerond, je bent BIG- en SRC-geregistreerd en hebt een AGB-code;
• je wilt graag in een team samenwerken en bent gericht op het ontwikkelen van kortdurende behandeling;
• je hebt affiniteit met en bij voorkeur enkele jaren ervaring in de acute zorg;
• je kunt overstijgend denken, weet van aanpakken en je bent integer en koersvast;
• je werkt vanuit een herstelgerichte visie, opnames zijn volgens jou zo kort als mogelijk, je houding is gelijkwaardig en autonomie-bevorderend.

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd met ingang van 1 januari 2019. Salaris FWG functiegroep AMS (€ 5013,00 - € 8760,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Werkdagen zijn in overleg vast te stellen.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met René Kleef zorgmanager Acute Keten: te bereiken op 06 21 59 35 37.

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Reactietermijn
15 september 2019

Solliciteren
Je solliciteert via onze eigen website: https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/psychiater-iht-crisisdienst-tiel

12 August 2019  -  15 September 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.