Avatar
9 August 2019 - Karin Groen plaatste:

Gratis cursus van No Kidding "Stopt kindermishandeling"

Aanbod van een gratis cursus door No Kidding “Stopt kindermishandeling” in het kader van een ZonMw pilot project. No Kidding is een actieve organisatie, die voornamelijk drijft op vrijwilligers en ervaringsdeskundigen. Zie de website: www.nokidding.nl

GGZ teams kunnen soms contact krijgen met jongeren die als kind mishandeld zijn. Samen met ervaringsdeskundigen een training volgen kan hen helpen hoe met een (vermoeden van) mishandeling om te gaan. We zijn op zoek naar twee hulpverleners in de Jeugd GGz die mee willen doen aan een training.

In de opzet krijgen 2 hulpverleners jeugd ggz, 2 ervaringsdeskundigen en 2 gemeente ambtenaren jeugd een gezamenlijke 5-daagse training aangeboden (eind augustus).

Aan de deelname zijn geen kosten verbonden, maar wij vragen wel de tijdsinvestering van de (aankomend) ggz professional om actief deel te nemen aan deze cursus.

Nadere informatie bij Karin Groen, groenqaexpert@gmail.com of tel 06-51596173

Ofwel rechtstreeks contact leggen met No Kidding: info@nokidding.nl of tel 0342-492808

9 August 2019  -  23 August 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.