Avatar
25 July 2019 - Susan Horst plaatste:

Ledenbijeenkomst Wvggz 29 augustus a.s.

Rondom de implementatie van de Wvggz zijn veel vragen. Daarom organiseren wij op donderdag 29 augustus a.s vanaf 12:30 uur in Amersfoort een bijeenkomst voor leden van GGZ Nederland die met de implementatie van de Wvggz te maken hebben. 

Het doel van deze bijeenkomst is om u te informeren, de onder u levende vragen te inventariseren en indien mogelijk te beantwoorden. De uitkomsten van de bijeenkomst gaan we ook delen binnen de keten. Zodat ook de andere ketenpartners weten wat er bij u leeft.

We starten de middag met een plenair gedeelte (12:30-14:00 en 15:30-16:30). Daarvoor willen wij graag dat u op het aanmeldformulier uw concrete vragen stelt (zie aanmeldformulier). Wij beantwoorden, indien mogelijk de vragen. Tijdens het plenaire gedeelte zal ook het OM aanwezig zijn. Ook laten we u zien wat de stand van zaken is op de verschillende terreinen van de implementatie. Denk daarbij aan handreikingen, bekostiging en communicatiemiddelen.

Na het eerste plenaire gedeelte zijn er twee workshops (14:00-15:15), één voor projectleiders en één voor mensen die betrokken zijn bij de ICT. Tijdens deze workshops praten wij u helemaal bij over de Wvggz-ontwikkelingen in uw vakgebied. Specifiek voor de ICT-workshop praten wij u bij over de wijze waarop de gegevensuitwisseling in de Wvggz tot stand zal komen vanaf 1 januari 2020 en daarna. U krijgt informatie over de informatiestandaarden, de activiteiten die u intern moet uitzetten en de wijze waarop u uw ICT voor kunt bereiden. 

Ter voorbereiding van de workshops willen wij dat de projectleiders en de mensen die betrokken zijn bij de ICT, hun top-3 zorgen aanleveren (zie aanmeldformulier). Wij maken hier een inventarisatie van en zullen dit bespreken in de workshops. Daarnaast is er gelegenheid onderling zaken uit te wisselen en samenwerkingsafspraken te maken. 

De bijeenkomst is bij De Observant in Amersfoort. We starten om 12.30 met een lunch en sluiten rond 16.30 uur af met een borrel. Deelname is gratis. U bent van harte welkom. 

U kunt zich hier opgeven voor deze middag. Uw vragen en top-3 zorgen zien we graag het liefst zo snel mogelijk, maar uiterlijk 9 augustus tegemoet. Na aanmelding ontvangt u half augustus van ons nog een definitieve agenda.

Wilt u deze uitnodiging ook delen met de collega's binnen uw organisatie voor wie deze bijeenkomst interessant kan zijn? Dit is voornamelijk van belang voor de projectleiders Wvggz en de betrokkene(n) bij de ICT Wvggz.

We zien uit naar uw komst én naar uw vragen!

 

NB. Heeft u ook al onze website gezien over de Wvggz (inclusief een gedeelte alleen voor leden)? 

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.