Avatar
24 June 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Verpleegkundige Winklerkliniek Wolfheze 2019/206

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse 24-uurs zorg, begeleiding en behandeling van onze patiënten. Door het NAH is somatische zorg vaak ook onderdeel van je werk. Je ben aanwezig bij multidisciplinaire besprekingen over en met de patiënten en draagt (mede) verantwoordelijkheid voor de uitvoering, voortgang en bijstelling van de behandeldoelen.

Waar ga je werken?

De Winklerkliniek is een klinische afdeling binnen Pro Persona GGZ, gespecialiseerd in neuropsychiatrie en gedragsneurologie bij volwassen patiënten (>18jr). De kliniek is gehuisvest in gebouw Quintet op de locatie Wolfheze.
Naast de kliniek is er ook de polikliniek Thalamus waar mensen voor ambulante behandelcontacten of diagnostiek terecht kunnen. De polikliniek is eveneens gevestigd in Wolfheze.
De Winkler Kliniek in Wolfheze is een van de grootste centra voor neuropsychiatrie en gedragsneurologie van Nederland en vervult een bovenregionale functie. De kliniek is gevestigd in een modern, ruim en licht gebouw. De kliniek beschikt over 40 behandelplaatsen, onderverdeeld in vier groepen van ongeveer tien patiënten. Er zijn drie gesloten groepen en één open groep. Tevens beschikken wij over een afzonderingskamer en een Special Care Unit (SCU). Iedere groep heeft een specifiek behandel milieu, dat is afgestemd op de behoeften, de mogelijkheden en de beperkingen van de patiënten. Alle patiënten hebben de beschikking over een eenpersoonskamer met eigen douche en toilet. Het behandelteam bestaat uit psychiaters, een neuroloog, psychologen, een maatschappelijk werker, psychomotorische therapeuten, ergotherapeuten, fysiotherapeuten en verpleegkundigen en begeleiders. Ook psychiaters en verpleegkundigen in opleiding maken deel uit van het team. Onze behandeling is gericht op het bieden van hoog gestructureerde en voorspelbare zorg teneinde een veilige en optimale omgeving te bieden voor herstel.
Pro Persona MCZ maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op.

Wat vragen we van jou?

• Je beschikt over verpleegkundige kennis op kwalificatieniveau 4 met BIG registratie, eventueel aangevuld met een opleiding/cursus op het gebied van therapeutische technieken;
• je hebt ervaring in de behandeling en begeleiding van cliënten/patiënten met complexe psychische en/of psychiatrische problematiek;
• je beschikt over contactuele eigenschappen en sociale vaardigheden voor het begeleiden van individuele en groepen cliënten/patiënten, ook in emotioneel intensieve situaties. Met name tact, inlevingsvermogen, kunnen motiveren, stimuleren, onderhandelen, confronteren en hanteren van conflicten zijn van belang;
• je bent in staat feedback te geven en te ontvangen en hier een voorbeeldrol in te vervullen;
• je bezit goede mondelinge en schriftelijk uitdrukkingsvaardigheden;
• je bent in staat de relatie tussen verandering in gedrag van cliënten/patiënten en de verleende zorg te leggen, kunt consequenties inschatten en veranderingen duiden en interpreteren;
• Je hebt ervaring met de neuropsychiatrie of wil deze graag opdoen.

Wij bieden

Wij bieden drie dienstverbanden, in verschillende teams van de Winklerkliniek (WKW-1, WKW-2, WKW-3) van 28-36 uur voor de duur van 1 jaar. Wij streven om een langdurige verbintenis met je aan te gaan. Bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfseconomische omstandigheden wordt de arbeidsovereenkomst na 1 jaar omgezet naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
FWG functiegroep 45 (€1843,00 - €2863,00)
Werkdagen alle voorkomende diensten in de 24 uurs zorg
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Natasja Simonis, zorgmanager, 06 52 55 97 20

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Je solliciteert via onze website: https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/verpleegkundige-winklerkliniek-wolfheze-2019-206

Reactietermijn

23 juli 2019

N.B. Je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terechtkomt.

24 June 2019  -  24 July 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.