Avatar
20 June 2019 - Pameijer Jobcenter plaatste:

Vacature: behandelaar GGZ in Zuidwest-Nederland (32-36u)

Ben jij een behandelaar die graag ambulant werkt? En heb je ervaring met volwassenen met psychiatrische en/of verslavingsproblematiek en sociale problematiek? Pameijer Mozaïk coacht mensen bij het versterken van hun eigen kracht en het omgaan met belemmeringen. Vanuit onze nuchtere mentaliteit zorgen we niet; we doen. Zo dragen we bij aan een samenleving waarin iedereen ertoe doet. 

Behandelaar voor 32 à 36 uur per week 

Wat houdt je werk in? 

Je biedt vanuit de Pameijer Mozaïk vestiging in Bergen op Zoom in Zuidwest-Nederland ambulante behandeling aan mensen met een psychiatrische en/of verslavingsproblematiek in combinatie met sociale problematiek en/of verstandelijke beperking. Je stemt af op de psychische gemoedstoestand van de cliënt, diens gedrag en de eventueel daaraan verbonden veiligheidsrisico’s in de samenleving. Je werkt vanuit de methode outreachend werken. 

Je verzorgt intakes en inventariseert samen met de cliënt diens hulpvragen en draagt bij aan het opbouwen en onderhouden van het netwerk van de cliënt. Je werkt nauw samen met diverse in-en/of externe betrokken partijen. Verder stel je behandelplannen op en voer je psychiatrische behandeltaken uit onder de verantwoording van een regiebehandelaar. Ook zorg je voor registratie en administratie. 

Waar ga je werken? 

Je gaat aan de slag bij het Mozaïk behandelteam Zuidwest-Nederland. Het kantoor is in Bergen op Zoom. Jouw werkgebied is de regio Zuidwest-Nederland van Zeeland tot en met West-/Midden-Brabant. In het team ZWN werk je zowel zelfstandig als in teamverband. Zo’n 200 cliënten worden ambulant behandeld. De meeste cliënten zitten maatschappelijk aan de grond en sommigen hebben een justitiële titel. Het vertrouwen in zichzelf en in de hulpverlening zijn ze vaak kwijt. Het team doet er alles aan om ze uitzicht te bieden op een hoopvol bestaan. Het team weet dat het soms moeite kost om deuren voor de cliënten te openen. Dat schrikt hen niet af. Het team gelooft in wat zij doen en houden vol. De collega’s werken dan ook nauw met elkaar samen. Het resultaat is wat voor hen telt. 

Wat verwachten we van jou? 

•             Een hbo-diploma (bijv. SPH, Social Work, Verpleegkunde) met ten minste 4 jaar werkervaring in de (ambulante) GGZ.
•             Een actuele BIG-registratie/CONO-registratie.
•             Kennis van ernstige psychiatrische problematiek, forensische problematiek en OGGZ.
•             Kennis van relevante wet- en regelgeving zoals Zvw en Wmo.
•             Kennis van de sociale kaart in de regio Zuidwest-Nederland.
•             Een rijbewijs en auto/motor.
•             Een VOG op naam voor je indiensttreding.

Wat bieden wij? 

Afhankelijk van je opleiding en relevante ervaring een brutosalaris tussen € 2.535 en € 3.467 (cao GGZ, FWG 50) op basis van een 36-urige werkweek. Je krijgt een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging.* Daarnaast kun je keuzes maken in je secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan collectieve zorgverzekering, fietsplan, bedrijfsfitness, vakantie-uren kopen of verkopen en een studiekostenregeling. Ook bieden we mogelijkheden tot het volgen van opleidingen, cursussen en trainingen. En is de ambulante reiskostenvergoeding €0,38 per km. 

Ben je enthousiast? 

Twijfel niet en solliciteer voor 26 juni 2019! We gaan graag met je in gesprek. Tijdens de sollicitatieprocedure ontmoet je een of meerdere cliënten. Wil je eerst nog meer informatie over deze functie? Bel dan met Andy van den Broek op 06 – 23 47 92 40 of Danny van Luijk op 088 – 271 48 41. Het vcaturenummer is 1/19.097. Solliciteer via https://www.werkenbijpameijer.nl/vacatures/Behandelaar-GGZ-in-Zuidwest-Nederland-

20 June 2019  -  31 August 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.