Avatar
20 June 2019 - Pameijer Jobcenter plaatste:

Vacature: Sociaal psychiatrisch verpleegkundige in Rotterdam-Rijnmond (32-36u)

Ben jij een SPV’er die graag ambulant werkt en ervaring heeft met volwassenen met psychiatrische en/of verslavingsproblematiek en sociale problematiek? Pameijer Mozaïk coacht mensen bij het versterken van hun eigen kracht en het omgaan met belemmeringen. Vanuit onze nuchtere mentaliteit zorgen we niet; we doen. Zo dragen we bij aan een samenleving waarin iedereen ertoe doet.

Behandelaar voor 32 à 36 uur per week

Wat houdt je werk in?

Je biedt vanuit onze Mozaïkvestiging in Rotterdam ambulante behandeling aan mensen met een psychiatrische en/of verslavingsproblematiek in combinatie met sociale problematiek. Je stemt af op de psychische gemoedstoestand van de cliënt, diens gedrag en de eventueel daaraan verbonden veiligheidsrisico’s in de samenleving. Je werkt vanuit de methode outreachend werken.

Je verzorgt intakes en inventariseert samen met de cliënt diens hulpvragen en draagt bij aan het opbouwen en onderhouden van het netwerk van de cliënt. Je werkt nauw samen met diverse in-en/of externe betrokken partijen. Verder stel je behandelplannen op en voer je psychiatrische behandeltaken uit onder de verantwoording van een regiebehandelaar. Ook zorg je voor registratie en administratie.

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij het Mozaïk behandelteam Rotterdam-Rijnmond. Zo’n 200 cliënten worden bij hen ambulant behandeld. De meeste cliënten zitten maatschappelijk aan de grond en sommigen hebben een justitiële titel. Het vertrouwen in zichzelf en in de hulpverlening zijn ze vaak kwijt. Het team doet er alles aan om ze uitzicht te bieden op een hoopvol bestaan. Het kost soms moeite om deuren voor de cliënten te openen. Maar dat schrikt hen niet af. Het team gelooft in wat zij doen en houden vol. De collega’s werken dan ook nauw met elkaar samen. Het resultaat is wat telt.

Wat bieden wij?

Afhankelijk van je opleiding en relevante ervaring een brutosalaris tussen € 2.863,- en € 3.894,- (cao GGZ, FWG 55) op basis van een 36-urige werkweek. Je krijgt een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging.* Daarnaast kun je keuzes maken in je secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan collectieve zorgverzekering, fietsplan, bedrijfsfitness, vakantie-uren kopen of verkopen en een studiekostenregeling. Ook bieden we mogelijkheden tot het volgen van opleidingen, cursussen en trainingen. De ambulante reiskostenvergoeding is €0,38 per km.

Wat verwachten we van jou?

•             Een diploma SPV met ten minste 4 jaar werkervaring in de (ambulante) GGZ.
•             Een actuele BIG-registratie/CONO-registratie.
•             Kennis van ernstige psychiatrische problematiek, forensische problematiek en OGGZ en de sociale                    kaart in de regio Rotterdam-Rijnmond.
•             Kennis van relevante wet- en regelgeving zoals Zvw   en Wmo.
•             Een VOG op naam voor je indiensttreding.

Enthousiast?

Twijfel niet en solliciteer! We gaan graag met je in gesprek. Tijdens de sollicitatieprocedure zul je ook een of meerdere cliënten ontmoeten. Wil je eerst nog meer informatie over deze functie? Bel dan met Jolanda van Beest op 06-41 15 26 86. Solliciteer via https://www.werkenbijpameijer.nl/vacatures/Psycholoog-of-Sociaal-psychiatrisch-verpleegkundige-in-Rotterdam-Rijnmond

20 June 2019  -  31 August 2019
Vacature: Sociaal psychiatrisch verpleegkundige in Rotterdam-Rijnmond (32-36u)
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.