Avatar
15 May 2019 - Frank Kuiper plaatste:

Congres Architectuur in de zorg 20 juni

10e congres "Architectuur in de zorg”
donderdag 20 juni 2019

Het congres Architectuur in de zorg is hét congres voor Informatiearchitecten, (Informatie)managers in het brede zorgveld en wordt dit jaar voor de 10e keer georganiseerd.
Bekijk het uitgebreide programma en meld je aan: tot 20 mei kun je met vroegboekkorting inschrijven.

Het thema van deze speciale jubileumeditie is “10 jaar architectuur: hebben wij het oerwoud achter ons gelaten?"
Al 10 jaar komen informatie- en ICT-architecten uit allerlei geledingen van de zorg bij elkaar om te praten over hun vak en de ontwikkeling daarvan. In die periode is de inzet van informatietechnologie in de zorg stevig gegroeid. Ook de inzet van informatie architectuur als middel om die verandering te sturen heeft een groei doorgemaakt. Op het komende congres architectuur in de zorg kijken we terug op de afgelopen 10 jaar en leren we lessen voor een nog effectievere inzet van architectuur in de toekomst. Uiteraard heeft de dag een feestelijk tintje en sluiten we af met een gezamenlijke barbecue.

Het congres wordt gehouden op donderdag 20 juni 2019 in Burgers’ Zoo te Arnhem. 
Kom je ook? Inschrijven kan hier.

Het congres is inmiddels uitgegroeid tot het informatie- en netwerkplatform van professionals en studenten die in deze sector werkzaam zijn. 
GS1 NederlandHL7 NederlandIHE NederlandNAF, Nictiz en de NVKI zijn de drijvende kracht achter dit congres.

 

15 May 2019  -  20 June 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.