Avatar
15 May 2019 - Carola van 't Hof plaatste:

Uitnodiging TOPGGz-congres 26 juni 2019

Hoe maken TOPGGz-afdelingen het verschil voor patiënten met complexe zorgvragen?

Dit is het thema van het jaarlijkse TOPGGz-congres dat op woensdag 26 juni 2019 zal plaatsvinden in het Oude Magazijn in Amersfoort.

Tijdens het congres presenteren professionals van diverse TOPGGz-afdelingen de nieuwste ontwikkelingen in de ggz en laten zij zien hoe ze met hoogspecialistische zorg, onderzoek en innovaties het verschil maken voor patiënten met complexe zorgvragen.

Patiënten vertellen hoe zij deze zorg ervaren en hoe zij zelf betrokken zijn bij innovaties. Jacobine Geel (voorzitter GGZ Nederland) en Marjan ter Avest reflecteren op het congresthema.
De middag zal afgesloten worden met de uitreiking van de nieuwe TOPGGz-keurmerken en natuurlijk met een feestelijke borrel.

Bekijk onze congressite, https://www.topggz.nl/topggz-keurmerk/topggz-congres-2019 voor meer informatie over het programma, de abstracts en accreditatie. Wil je het congres niet missen? Meld je dan snel aan want er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar. 

15 May 2019  -  26 June 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.