Avatar
24 April 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Medewerker Onderhoud en Techniek Wolfheze 2019/135

Ben jij de vrolijke allround techneut met het hart op de juiste plaats?
Solliciteer dan op onze vacature voor een zelfstandige medewerker onderhoud en techniek 36 uur per week.

Wat ga je doen?

Als medewerker onderhoud en techniek heb je binnen Pro Persona niet zomaar een technische job: je werkt dan immers in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Dat brengt niet alleen een veelheid aan soorten onderhouds- en technisch werk met zich mee, maar ook contacten met collega’s in de zorg en met cliënten. Zowel de afwisseling in het werk als in de contacten maken dat geen dag hetzelfde is!
Werkzaamheden die jij heel zelfstandig uitvoert zijn zowel allerhande reparaties als preventief onderhoud aan installaties en gebouwen. Denk hierbij aan het verhelpen van storingen aan diverse systemen zoals brandmeld-, persoonsbeveiliging- of klimaatsystemen. Ook het  vervangen van lampen, het ontluchten van de verwarming, het afstellen en smeren van scharnieren behoren tot de werkzaamheden, Eens in de vijf weken heb je consignatiedienst. Je bent dan zeven dagen standby buiten je normale werktijden, om in geval van onvoorziene omstandigheden op oproep je werk zo snel mogelijk te doen, vanaf huis of ter plaatse.

Waar ga je werken?

Je gaat fulltime aan de slag op de afdeling Huisvesting in Wolfheze, maar je werkzaamheden zullen voor en groot gedeelte op andere locaties plaatsvinden. Je bent werkzaam met ongeveer 25 collega’s vanuit de afdeling. Wij zorgen voor het beheer, onderhoud, ver- en nieuwbouw en renovatie van gebouwen op zo’n tien locaties.
Pro Persona Groep is  een  op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het echt niet anders kan nemen we cliënten op.

Wat vragen we van jou?

Je beschikt over praktische vakkennis, aangevuld met cursussen op het gebied van elektra/elektronica op MBO-niveau en een brede vaktechnische ervaring. Je kunt zelfstandig, serieus en ordelijk werken. Ook kun je je goed verwoorden en ben je klantvriendelijk en dienstverlenend. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Wij bieden

Wij bieden je een veelzijdige en zelfstandige functie in een dienstverband voor bepaalde tijd van een jaar, waarbij het ons streven is om een langdurige verbintenis met je aan te gaan. Het salaris bedraagt maximaal €2.599 bij een 36-urige werkweek (FWG 35). De consignatiedienst wordt conform de CAO vergoed in tijd en geld. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met: Harm Jan Nauta, teamleider technisch beheer en onderhoud,
(026) 48 33 306 of 06 29 00 39 17.

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Je solliciteert via onze website:

https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/medewerker-onderhoud-en-techniek-wolfheze-2019-135

Reactie termijn

31 augustus 2019

24 April 2019  -  31 August 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.