Avatar
15 April 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Leerling-verpleegkundige MBO-niveau 2019/100

Je bent toe aan een duik in het diepe: jij wilt werk met inhoud. Werk waarin geen dag hetzelfde is, waarin het nodige van je wordt gevraagd en waarin je elke dag leert over hoe de mens in elkaar zit. Jouw cliënten maar ook jijzelf. Je bent niet bang voor pittige situaties. En je wilt ontdekken hoe het, los van alle vooroordelen die bestaan, nu écht zit in de psychiatrie!

Wat ga je doen?

Als leerling MBO verpleegkundige leiden we jou binnen de zogenaamde ‘Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL)’ in tweeëneenhalf jaar op tot gediplomeerd verpleegkundige. Het praktijkgedeelte vindt plaats binnen verschillende afdelingen van Pro Persona/ de Pompestichting. Voor het theoretisch gedeelte ga je naar het ROC Dulon college in Ede. Hoe dat er in de praktijk uitziet?

• Je gaat aan de slag als leerling verpleegkundige bij Pro Persona/ de Pompestichting. Tijdens de opleidingsperiode werk je op verschillende afdelingen, zodat je een breed beeld krijgt van de GGZ.
• Je begeleidt cliënten met een psychiatrische aandoening en verricht verpleegkundige handelingen. Tijdens dit werk speel jij, door wie je bent en hoe je te werk gaat, een grote rol in het creëren van een veilige leefomgeving voor de cliënten en hun behandeling.
• Je draait mee in het rooster van de afdeling en werkt alle voorkomende diensten.
• Tijdens de opleiding ga je in principe acht uur per week naar school. Deze tijd zien we als werktijd.

Waar ga je werken?

Pro Persona/ de Pompestichting is een grote én ambitieuze GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Zeeland (NB), Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zo veel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, worden cliënten opgenomen.

Wat vragen we van jou?

De harde eisen: Voor het volgen van deze verkorte opleiding dien je in het bezit te zijn van een diploma MZ (niveau 4) of VIG. Je bent bereid en in staat om te werken op alle klinische locaties van Pro Persona: Arnhem, Ede, Nijmegen, Tiel, Zeeland (NB) en Wolfheze.

Verder is ervaring in de GGZ is een pré. Je bent gemotiveerd om te leren via een combinatie werken/leren. Je bent geduldig, verantwoordelijk, je reflecteert op je handelen én je bent een doorzetter. Bovendien ben je sociaal vaardig, flexibel en stel je je lerend op.

Pro Persona/ de Pompestichting vraagt om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) nadat je gesprekken hebt gehad.

Wij bieden

• Een afwisselende en prikkelende leeromgeving binnen het dynamische GGZ werkveld.
• Goede werkbegeleiding door werkbegeleiders op de afdeling en vanuit de Pro Persona Academie.
• Een leerarbeidsovereenkomst met ingang van 1 februari 2020 van 32 tot 36 uur per week (inclusief 8 uur school, vergoed door Pro Persona) voor de duur van de opleiding met een proeftijd van twee maanden (voor externe kandidaten).
• Het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de bepalingen in de CAO GGZ.
• Pro Persona bekostigt het wettelijk collegegeld. Ook het studiemateriaal vergoeden we, met een maximum van 1000 euro voor de gehele opleidingsduur.

Aan het einde van de opleiding heb je een diploma als verpleegkundige op MBO niveau. Dit opent mogelijkheden om aan de slag te gaan binnen Pro Persona/ de Pompestichting, maar ook om (binnen Pro Persona/ de Pompestichting) door te leren tot bijvoorbeeld verpleegkundige op HBO niveau.
Er is momenteel een zeer goed carrièreperspectief.

Meer weten?

Neem contact op met de Praktijkopleiders van de Pro Persona Academie:

Via: praktijkopleiders@propersona.nl of neem telefonisch contact op:

• Linda Peters, 06 52 20 26 54
• Leen Muurmans, 06 52 21 03 00

Of solliciteer direct!
 
Vermeld in je sollicitatiebrief een duidelijke motivatie. Stuur een recent CV mee.
De selectieprocedure bestaat uit een briefselectie, gesprek(ken) met een selectiecommissie en, mogelijk op aanvraag van de selectiecommissie, een AMN -test op school waaruit jouw geschiktheid blijkt.

Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Reactietermijn
8 september 2019

In week 37 ontvang je van ons een bericht of je aan de gestelde voorwaarden voldoet en op gesprek mag komen.

De selectieprocedure

De selectieprocedure bestaat uit 2 gesprekken.
Het eerste gesprek is met een praktijkopleider, werkbegeleider en zorgmanager.
Wanneer je geschiktheid in dit gesprek gebleken is, zal een tweede gesprek volgen met de opleider V&V en een zorgmanager.
De selectieprocedure zal in september plaatsvinden.

Informatie avond

Op maandag 2 september 2019 vindt er om 18.00 uur een informatie avond plaats in gebouw de Bogen, Wolfheze 2.
Hierin kan je alles te weten komen met betrekking tot de opleiding. De volgende disciplines zullen aanwezig zijn; HR, praktijkopleider, opleider V &V, manager Pro Persona Academie, leerling verpleegkundigen MBO & HBO, een ervaringsdeskundige en docenten van de HBO-V en MBO-V.

Er is ruim de gelegenheid tot het stellen van vragen. De informatieavond duurt tot 20.30 uur.
Van 18.00 uur tot 18.30 uur is er een inloop met soep en broodjes.

Aanmelden hiervoor is noodzakelijk en kan via academie@propersona.nl onder vermelding van ‘Informatie avond Pro Persona/ de Pompestichting, vacatures opleiding verpleegkunde’.

Solliciteren
Je solliciteert via onze eigen website: https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/leerling-verpleegkundige-mbo-niveau-2019-100

15 April 2019  -   8 September 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.