Avatar
15 April 2019 - Leids Congres Bureau plaatste:

Middagsymposium Hoarding en Woningvervuiling

Overvolle woningen en tuinen die zo vies zijn, dat het een gevaar is voor de bewoner en zijn omgeving. Zowel de fysieke als psychische gezondheid kunnen bedreigd worden, maar ook brand vormt een groot risico. Iedere gemeente is verplicht om zorg te bieden in deze situaties, ook als daar niet om gevraagd wordt.

Er is de laatste jaren steeds meer aandacht voor hoarding en woningvervuiling, maar hoe ga je als professional om met deze problematiek? Hoe zorg je voor een goede benadering van hoarders en woningvervuilers? En welke fasen worden doorlopen in het proces van behandeling? Tijdens dit middagsymposium zullen we ingaan op bovenstaande vragen en kunt u uw ervaringen en kennis delen.

 

U ontmoet: Professionals, beleidsmakers, managers en andere betrokkenen werkzaam in de (O)GGz, bij politie, welzijnsorganisaties, GGD’s, gemeenten en woningcorporaties.

 

Datum en Locatie
Donderdag 26 september in Aristo Utrecht.

 

Accreditatie voor:

·Registerplein: aangevraagd

·Verpleegkundig Specialisten Register: aangevraagd

·Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals: aangevraagd

 

 

 

 

 

 

Uw investering*

Uw investering bedraagt € 235,00 p.p.

 

Kortingen*

Vroegboekkorting
Bij inschrijving vóór 15 mei 2019 ontvangt u €25,- vroegboekkorting, en bedragen de kosten €210,- p.p.

Collegakorting
Indien u en uw collega zich op dezelfde dag inschrijven, krijgt de tweede (en elke volgende) persoon een korting van € 25,- op de totale inschrijfkosten. Het factuuradres dient hetzelfde te zijn.

Groepskorting
Wanneer u 5 personen gelijktijdig inschrijft is de 5e persoon gratis. Reeds ingeschreven personen kunnen geen deel uitmaken van de groepsaanmelding.  

 

* Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw

Link
https://www.leidscongresbureau.nl/event/hoarding-en-woningvervuiling/

 

26 September 2019  -  26 September 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.