Avatar
12 March 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

SPV voor FACT team Nijmegen 2019/079

Wij zoeken een ervaren collega die ons FACT team komt versterken!

Wat ga je doen?

Je werkt zowel nauw samen in een team als individueel met een eigen caseload waarvan je dossierhouder bent. Samen met de regiebehandelaar draag je zorg voor het behandelbeleid van elke cliënt. Elke ochtend start het team met een FACT bord bespreking; daarna heeft ieder zijn/haar eigen (individuele) afspraken.

Waar ga je werken?

Je werkt in een enthousiast, ervaren FACT team dat volop in ontwikkeling is. Een van de ontwikkelingen is de proeftuin: GGZ in de wijk (Dukenburg). We werken nauw samen met o.a. verslavingszorg, beschermd wonen en wijkregie teams.

Wat vragen we van jou?

Je werk binnen het zorgprogramma EPA & Psychose en begeleid cliënten gericht op herstel. Je signaleert (tijdig) crisis situaties bij de cliënt en weet samen met collega's en ketenpartner de crisis te hanteren.
We vragen van je een collegiale inzet en bereidheid te leren en te ontwikkelen.

Wij bieden

We bieden je behalve een sfeervol en ervaren team uiteraard een pakket arbeidsvoorwaarden dat past bij deze functie.
Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
FWG 55 €2407,00 - €3894,00
Werkdagen en aantal uren dienstverband in overleg.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

voor informatie: Mireille Nova, Zorgmanager, 06 22 71 76 99

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Je solliciteert via onze website:

https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/spv-voor-fact-team-nijmegen-2019-079

Reactie termijn

25 juni 2019

12 March 2019  -  26 June 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.