Avatar
25 February 2019 - Corrie van der Ende plaatste:

Toolkit Brexit; Laat Brexit uw instelling of bedrijf niet in de weg staan.

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is een deelcampagne gestart over de mogelijke gevolgen van een no-deal Brexit,  specifiek gericht op instellingen en bedrijven in de zorgsector.   

Het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie kan verstrekkende gevolgen hebben voor bedrijven en instellingen in de zorgsector.  

Met de campagne roept VWS via advertenties, banners, een testimonial en een filmpje in de zorgmedia, instellingen en bedrijven in onze sector op zich voor te bereiden op de mogelijke gevolgen van een no deal scenario. Om te beginnen kunnen jullie de Brexit Impact Scan invullen. Op www.brexitloket.nl/zorg staat informatiedocumenten over onder meer: geneesmiddelen, medische hulpmiddelen, lichaamsmateriaal, onverzekerden, AVG/privacy en BIG-registratie. 

De toolkit, met campagnemateriaal, vind je hier.  

Het materiaal kan gebruikt worden voor de website, nieuwsbrief of social media kanalen, gericht op uw achterban. De te downloaden digitale banners bestaan uit een reeks afbeeldingen die gezamenlijk de oproep bevat: ‘Zorg dat Brexit uw instelling of bedrijf niet in de weg zit. Doe hier de Brexit Impact Scan’. Graag bij gebruik van de banner (dus alle afbeeldingen) als link in de afbeelding in de nieuwsbrief verwijzen naar www.brexitloket.nl/zorg 

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.