Avatar
23 January 2019 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Verpleegkundig Specialist besloten opname Nijmegen 2019/006

Wat ga je doen?
Samen met de psychiater ga je een veilig en herstel bevorderend behandelklimaat neerzetten voor onze patiënten. Als verpleegkundig specialist vervul je, naast de  behandelingen die je levert, een belangrijke rol in het vertalen van behandelbeleid naar de werkvloer. Je coacht en instrueert het verpleegkundig team ten aanzien van de na te streven behandeldoelen. Je levert een actieve bijdrage aan verbetering van interne werkprocessen, beleidsontwikkeling en de afstemming met ketenpartners binnen de zorginstelling.

Waar ga je werken?
Opname 3 is een behandelafdeling binnen de acute keten van Pro Persona Nijmegen. De afdeling bestaat uit 2 units,opname 2 en opname 3. Opname 3 is een afdeling in ontwikkeling. Samen met de gesloten afdeling zullen opname 2 en 3 vorm gaan geven aan HIC en besloten afdelingen. Het is een dynamische afdeling met een hoge turnover.
Pro Persona Nijmegen maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep, een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op.

Wat vragen we van jou?
Je hebt liefde voor het vak, je bent positief ingesteld, je zoekt de uitdaging in de veelzijdigheid die een opname afdeling met zich meebrengt. Je vindt het leuk om in samenwerking met onder andere de psychiater en andere medische disciplines de psychiatrische en farmacologische puzzel te leggen.
Je bent in staat om kennis en ervaring op methodische en systematische wijze  toe te passen en over te dragen.
Voor deze functie is een geldige BIG-registratie/ SRC-registratie en AGB-code vereist.

Wij bieden
Wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd op een prettige werkplek en de mogelijkheid om in nauwe samenwerking met een ervaren psychiater jouw kennis en vaardigheden in te zetten in de begeleiding van opleidelingen (psychiaters, huisartsen, Verpleegkundig specialisten  en verpleegkundigen). Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende cao GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé. Werkdagen in overleg.

FWG indeling 65 (€3266,00 - €5126,00)

Meer weten?
Voor meer informatie kun je bellen met: Carina Barth, zorgmanager opname 3, 06 15 18 46 60.

Procedure en reactietermijn
De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Reactietermijn
1 september 2019

Solliciteren
Je solliciteert via onze eigen website: https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/vs-open-en-gesloten-opname-nijmegen-2019-006

23 January 2019  -   2 September 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.