Avatar
21 January 2019 - Lilly Buurke plaatste:

Module voor ouderenpsychiatrie aangeboden

Graag nodigen wij u van harte uit op woensdag 6 maart voor de introductie van de module In gesprek over zin. Deze module is speciaal ontwikkeld om met ouderen in de psychiatrie in gesprek te komen over zin. De aanleiding hiertoe was om herstelondersteunende zorg in de psychiatrische zorg voor ouderen meer vorm te geven.

Tijdens deze bijeenkomst zullen wij u nader informeren over het aanbod van deze module die zal gaan bestaat uit drie bijeenkomsten en is ontwikkeld door Paul Andreoli (psycholoog) en Benno Wiegers (SPV bij ouderenpsychiatrie van GGz Friesland) in samenwerking met Kenniscentrum Phrenos en de Levensloop Academie. De werkvormen in de module zijn speciaal gekozen voor de doelgroep, maar is ook breder inzetbaar. In licht gewijzigde vorm sluit In gesprek over zin ook goed aan bij andere doelgroepen. Voor de implementatie van de module is een korte train-de-trainer ontwikkeld om mensen die aan de gesprekken hebben deelgenomen, te leren hoe zij zelf  dergelijke gesprekken kunnen gaan begeleiden.

Introductiebijeenkomst op woensdag 6 maart

Op 6 maart (van 13.00 uur tot 15.30 uur) organiseert Kenniscentrum Phrenos een introductiebijeenkomst, waarin de ontwikkelaars Paul Andreoli en Benno Wiegers de module en aanbod toelichten.

Ook is het mogelijk om een van de werkvormen te ervaren in een workshop.

Voor deze bijeenkomst kunt u zich tot 27 februari aanmelden bij Joyce Huls (jhuls@kcphrenos.nl).

 

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.