Avatar
11 January 2019 - Djieuwke Verseput plaatste:

Implementatie verbeterde meldcode: Augeo ondersteunt professionals met gratis opfrismodule afwegingskader

De Wet Meldcode Huiselijk geweld en Kindermishandeling is verbeterd per 1 januari 2019. Acht clusters van beroepsbeoefenaren hebben op verzoek van VWS een afwegingskader voor hun beroepsgroep opgesteld. In de korte e-learning (20 minuten) van Augeo leer je wat er is veranderd en hoe je daarmee om moet gaan. 

Deze opfrismodule wordt kosteloos door Augeo aangeboden. Volg hier de opfrismodule die voor jou van toepassing is.

Ben je lang geleden geschoold over de meldcode en wil je je kennis updaten? Dan kun je bij Augeo de e-learning Werken met een meldcode volgen. In deze e-learning leer je wat de signalen van kindermishandeling en huiselijk geweld zijn en leer je werken met een meldcode. Klik hier om naar Augeo academy te gaan en het cursusaanbod te bekijken.

Bron: Augeo

Augeo is een particuliere stichting die zich richt op veilig opgroeien en de aanpak van geweld tegen kinderen. Zij wil dat ieder kind in Nederland veilig opgroeit.  De stichting ondersteunt professionals met de implementatie van de verbeterde meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling.

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.