Avatar
20 December 2018 - Maud Stevens plaatste:

Bijeenkomst Wet forensische zorg

Op maandagmiddag 21 januari 2019 vindt er een bijeenkomst plaats over de Wet forensische zorg. De bijeenkomst is bedoeld voor de medewerkers van lidinstellingen van GGZ Nederland, RIBW Alliantie, Federatie Opvang en Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland die zich bezig houden met de implementatie van de Wet forensische zorg in hun organisatie. (Zoals juristen, beleidsmedewerkers, medewerkers kwaliteit & veiligheid, etc..) Tijdens deze bijeenkomst kunnen vragen worden gesteld aan het Ministerie van Justitie en Veiligheid over de Wet forensische zorg en de daarmee samenhangende lagere regelgeving. De bijeenkomst zal (waarschijnlijk) plaatsvinden in Amersfoort. Ongeveer een week voor de bijeenkomst ontvangt u de exacte gegevens van de locatie, tijdstip en duur (waarschijnlijk vanaf 13 uur) en routebeschrijving.

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden tot 11 januari 2019. U kunt zich hier aanmelden.

Het Ministerie verneemt graag vooraf over welke onderwerpen betreffende de Wet forensische zorg u vragen heeft. Wij verzoeken u vriendelijk dit op het aanmeldformulier aan te geven, zodat wij dit kunnen doorgeven aan het Ministerie.

 

 

9 January 2019  -  22 January 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.