Avatar
5 November 2018 - Lilly Buurke plaatste:

UItnodiging bestuurders Middag van zorg en veiligheid

Wij hebben u nodig om de koers te bepalen!

Graag gaan we met u als bestuurder, directeur of manager in gesprek over de complexe problematiek waar u en uw professionals wakker van liggen. Hoe kunnen we deze problematiek op het snijvlak van Zorg, Veiligheid en Sociaal Domein beter aanpakken en de verbinding versterken. Ook de minister voor Rechtsbescherming en de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport zijn aanwezig om mee te discussiëren over dit belangrijke thema! U kunt een sessie bijwonen over de Wet Verplichte GGZ, luisteren naar Herman Bolhaar (thema loverboys en mensenhandel), hoogleraar J. Goedee geeft een sessie over wetenschappelijke inzichten en Naima Azough gaat in op sociale spanningen, polarisatie en radicalisering. Kijk op https://www.middagvanzorgenveiligheid.nl/  voor het volledige aanbod en aanmelding

Kom op 3 december naar het bestuurderscongres Middag van Zorg en Veiligheid, dat plaatsvindt in ‘s-Hertogenbosch. De middag duurt van 12.45 tot 18.00 uur. Met de kennis die u op dit congres opdoet, kunt u de komende periode samen met uw partners daadkrachtig de complexe kwesties op het snijvlak van Zorg, Veiligheid en Sociaal Domein aanpakken.

 

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.