Avatar
17 October 2018 - Tilly Zwanenburg plaatste:

Kenter Jeugdhulp is op zoek naar een enthousiaste Ambulant Hulpverlener / Jeugdzorgwerker B

Voor het Ambulant Multifocaal Team Amstelveen zijn we op zoek naar een enthousiaste Ambulant Hulpverlener voor 24 uur per week.

Een Ambulant Multifocaal Team biedt specialistische jeugd- en opvoedhulp bij gezins- en opvoedproblemen en specialistische GGZ hulp bij psychische problemen van jeugdigen. Een combinatie hiervan is dus mogelijk binnen een team, dat bestaat uit ambulant hulpverleners, een GZ-psycholoog, een sociaal psychiatrisch verpleegkundige, een basispsycholoog en een kinder- en jeugdpsychiater. Samenwerking met verwijzers en collega zorgaanbieders is belangrijk. Hulp wordt thuis, op school of in de wijk of op een locatie van Kenter Jeugdhulp geboden.

De functie

Je houdt je bezig met methodische behandeling en begeleiding van jongeren, ouders en hun sociale omgeving en bent verantwoordelijk voor het hulpverleningsproces. Je werkt nauw samen met het multidisciplinaire team en neemt regelmatig deel aan werkoverleg. Binnen het cluster jongeren gaat de methodiek HYPE ingezet worden.  HYPE is een kortdurende, intensieve behandeling voor jongeren met ernstige borderline persoonlijkheidsproblematiek

Wij vragen

Een afgeronde HBO- opleiding (MWD of SPH) en nadrukkelijk ervaring in het werken met gezinssystemen. Je bent bij voorkeur bekend met de methodiek HYPE of staat ervoor open door ons daarin opgeleid te worden. Registratie bij de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) is verplicht. Je bent flexibel en stressbestendig, geeft grenzen aan, gaat uit van de eigen kracht van de cliënt en werkt outreachend en zelfstandig. Je denkt in mogelijkheden en oplossingen. Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Een opleiding Intensieve Ambulante Gezinsbegeleiding en/of Videohometraining en/of training Signs of Safety een pré. Je bent in het bezit van een auto.

Ons aanbod

Wij bieden een collegiale en ondersteunende werksfeer en veel mogelijkheden voor het bevorderen van je eigen deskundigheid. Arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg schaal 9 (min. € 2.503,43 en max. € 3.739,00 bruto per maand op fulltime basis). Dit betreft een dienstverband voor de duur van 1 jaar. Voor indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag.

Informatie & sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martine den Braber, (tel: 088-2434176). Wij stellen het zeer op prijs als je solliciteert. Je kunt online reageren op deze vacature middels deze link https://kenterjeugdhulp.nl/vacatures/2080211/

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

17 October 2018  -   7 November 2018
Kenter Jeugdhulp is op zoek naar een enthousiaste Ambulant Hulpverlener / Jeugdzorgwerker B
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.