Avatar
17 October 2018 - Leids Congres Bureau plaatste:

Studiedag Professionele Intuïtie

Gevoelens en ingevingen spelen een grote rol in uw werk. Dit zijn onderdelen van intuïtie en vertellen wat u moet doen of welke beslissing u moet nemen. Het veroorzaakt ongemak als uw intuïtie vertelt om af te wijken van de gebruikelijke richtlijnen en protocollen. Wat moet er dan gebeuren? Deskundige sprekers geven u handvatten om te bewegen in het spanningsveld tussen protocollen en intuïtie.

U ontmoet: artsen, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, kwaliteitsfunctionarissen, bestuurders, managers en beleidsmakers in de (ziekenhuis)zorg.   

Datum en Locatie
Donderdag 17 januari in Aristo Amsterdam.

 

Accreditatie aangevraagd bij:

- Accreditatiebureau Algemene Nascholingen (ABAN)
- Verpleegkundig Specialisten Register
- Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals

Uw investering*
Uw investering bedraagt € 355,00 p.p.

 

Kortingen*

Vroegboekkorting: bij inschrijving vóór 1 november ontvangt u € 25,00 vroegboekkorting, en betaalt u € 330,00 p.p.
Collegakorting: indien u gelijktijdig een collega aanmeldt, krijgt deze tweede (en elke volgende) persoon een extra korting van € 35,00 op de totale inschrijfkosten.
Groepskorting: wanneer u 5 personen gelijktijdig inschrijft is de 5e persoon gratis. Reeds ingeschreven personen kunnen geen deel uitmaken van de groepsaanmelding.

* Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw

Link
https://leidscongresbureau.nl/event/professionele-intuitie/

17 January 2019  -  17 January 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.