Avatar
12 October 2018 - Monique Strijdonck plaatste:

Deskundigen gezocht voor Geschillencommissie GGZ

De Geschillencommissie Geestelijke Gezondheidszorg behandelt geschillen van patiënten tegen GGZ-zorgaanbieders die zijn aangesloten bij GGZ Nederland. De Geschillencommissie bestaat uit drie leden, een voorzitter (een actief lid van de rechterlijke macht met kennis van het gezondheidsrecht), een lid voorgedragen door GGZ Nederland en een lid voorgedragen door Consumentenbond en Mind gezamenlijk.

Het is van belang dat er in de Geschillencommissie met voldoende expertise wordt gekeken naar de inhoudelijke kant van de geschillen. Om dit te waarborgen is het in ieders belang om voldoende goede commissieleden te hebben. Helaas ervaart de Geschillencommissie dat er momenteel niet altijd een commissielid beschikbaar is met de juiste achtergrond. Daarom is GGZ Nederland op zoek naar meerdere commissieleden om voor te dragen bij de Geschillencommissie GGZ. Het gaat om deskundigen zoals een psychiater, klinisch psycholoog, gz-psycholoog of een verpleegkundig specialist GGZ.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Monique Strijdonck (mstrijdonck@ggznederland.nl). Belangstellenden kunnen hun motivatie en CV per e-mail uiterlijk 4 november naar vacature@ggznederland.nl sturen.

In de bijlage bij dit bericht staat meer informatie waaronder het gewenste profiel.

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.