Avatar
8 October 2018 - Lilly Buurke plaatste:

Uitnodiging Bijeenkomst Zorg en Veiligheid

Liesbeth Spies, burgemeester Alphen aan den Rijn: “Zorg en Veiligheid hebben elkaar steeds vaker nodig. Veel gaat al goed, maar het moet en kan nog beter”.

Om dit te realiseren gaan we graag met u en uw vakgenoten in gesprek over complexe problematiek waar u en uw professionals van wakker liggen. Ook de minister voor Rechtsbescherming en de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport zijn aanwezig om mee te discussiëren over dit belangrijke thema! U kunt een sessie bijwonen over de Wet Verplichte GGZ, luisteren naar Herman Bolhaar (thema loverboys en mensenhandel), hoogleraar J. Goedee geeft een sessie over wetenschappelijke inzichten en Naima Azough gaat in op sociale spanningen, polarisatie en radicalisering. Kijk op onze site voor het volledige aanbod.

Kom op 3 december naar het bestuurderscongres Middag van Zorg en Veiligheid, dat plaatsvindt in ‘s-Hertogenbosch. De middag duurt van 12.45 tot 18.00 uur. Met de kennis die u (als bestuurder, directeur of manager) op dit congres opdoet, kunt u de komende periode samen met uw partners daadkrachtig de complexe kwesties op het snijvlak van Zorg, Veiligheid en Sociaal Domein aanpakken. Voor meer informatie en aanmelden: https://vng.azavista.com/delegates/register/5b3df560-ffd4-4a88-a646-0175ac110003/fb5b0c914b

  • Avatar
    9 October 2018 - Annemiek de Kruif zei:

    Niet alleen professionals liggen er wakker van. Ook familie en naasten, en al in een veel eerder stadium. Een stadium waarin ze bij u aan de bel trokken en steun zochten. Zij zijn graag bereid hun ervaringen en behoeften met u te delen.
    ypsilon.org/

    Reageer op dit bericht
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.