Avatar
21 September 2018 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Psychiater Ouderen Arnhem 2018/394

Het team Ouderen Ambulant van Pro Persona Arnhem is op zoek naar een nuchtere en verbindende psychiater voor 32 tot 36 uur per week.

Vakgebied: medisch specialist
Opleidingsniveau: WO
Standplaats: Arnhem
Aantal uren per week: 32
Vacaturenummer: 2018/394

Wat ga je doen?

Als een van de  vier psychiaters van het cluster ( zorgprogramma ) Ouderen in Arnhem zorg je voor diagnostiek en behandeling van ouderen met psychische stoornissen binnen een multidisciplinair team. Afwisselend werk. Niet alleen vanwege de gevarieerde psychiatrische problematiek waarmee je op de ambulante poli te maken krijgt, maar ook vanwege de combinatie met werkzaamheden in acute deeltijdbehandeling en IHT ouderen , het begeleiden van opleidelingen en het deels outreachende werk. Daarnaast stuur je medebehandelaren aan en zorg je ervoor dat de administratie op orde is. En werk je intensief samen met je teamgenoten, verwijzers en ketenpartners. Ook wordt je ingezet als achterwacht voor de acute dienst.

Waar ga je werken?

Je gaat werken binnen het ambulante team ouderen en het IHT team ouderen waar acute deeltijd behandeling een onderdeel van is. Je werkt dus transmuraal binnen twee multidisciplinaire teams en je hebt hierbij circa 20 collega’s waarmee je samen werkt. De combinatie van beide teams is een bewuste keuze waarmee verbetering van de samenwerking tussen beide teams en efficiëntere zorg wordt beoogt. Het betreffen twee jonge teams waarbij gezamenlijk klussen worden geklaard door de schouders er samen onder te zetten. Er wordt gewerkt op basis van functiedifferentiatie, met behoud van gelijkwaardigheid. Constructief mee denken hoe het team om kan gaan met de continue veranderingen in de GGZ wordt sterk gewaardeerd. Humor en zorgen voor elkaar houdt de teams gezond en een prettige plek om te werken.

Pro Persona Arnhem maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een  op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op.

Wat vragen we van jou?

Je hebt  je opleiding tot psychiater succesvol afgerond, BIG- en SRC-registratie en een AGB-code. Je hebt affiniteit met én ervaring in de ouderenpsychiatrie. Je wilt en kunt goed samenwerken, helder communiceren en tegenstellingen overbruggen.

Wij bieden

  • een dienstverband voor onbepaalde tijd per zo spoedig mogelijk;
  • FWG functiegroep AMS (€5013,00- €8760,00)
  • werkdagen in overleg;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met

Suleika Cremers, zorgmanager, (026) 312 43 36, Eefje Cornelissen, zorgmanager, (026) 312 43 36
Cecile Antonissen, psychiater, (026) 312 41 99

of solliciteer direct!

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Conform de werving- en selectieprocedure zullen nu interne en externe sollicitaties tegelijkertijd in behandeling worden genomen. 

Je solliciteert via onze eigen website;

https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/psychiater-ouderen-arnhem-2018-394

Uiterste reactiedatum
17 april 2019

N.B. je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie!            
Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terecht komt.

21 September 2018  -  17 April 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.