Avatar
19 September 2018 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Avond-, nacht-, weekendhoofd Nijmegen 2018/427

Vakgebied: avond-, nacht-, weekendhoofd
Opleidingsniveau: HBO
Standplaats: Nijmegen
Aantal uren per week: 27
Vacaturenummer: 2018/427

Wat ga je doen?

Als nachthoofd ben je werkzaam binnen de locatie Nijmegen. het betreft hier de afdelingen op de Nijmeegsebaan, de opname afdelingen op de Reinierpostlaan nabij het Radboud ziekenhuis en de locatie Overwaal te Lent. Eind 2019 is het de bedoeling dat alle buiten locaties gecentreerd zijn op de Nijmeegse baan, daar ontstaat dan ook een HIC afdeling voor de opname bedden. In de nacht coördineer je de verpleegkundige zorg, geef je raad en advies aan de dan dienstdoende nachtverpleegkundigen. Je bent BHV ploegleider en bij calamiteiten zie je toe op een juiste uitvoer van de protocollen en werkinstructies. Je treedt in overleg met de dienstdoende artsen bij vragen die zich in de nacht voordoen. Je maakt deel uit van een team nachthoofden (3-4 personen) die met elkaar het wekelijks rooster samenstellen. Je staat inbellende instanties te woord en zoekt een service gerichte oplossing.
Bij incidenten en calamiteiten zie je toe op een goede naleving van veiligheid, je coacht medewerkers en ondersteunt hen.
Van bijzondere zaken die spelen tijdens je dienst maak je melding bij je leidinggevende en de zorgmanager van de afdeling die het betreft.

Waar ga je werken?

Je maakt deel van een team nachthoofden (3-4 personen) die met elkaar het wekelijks rooster samenstellen.

Pro Persona Multicomplexe Zorg Nijmegen maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een  op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op.

Wat vragen we van jou?

  • Je beschikt over kennis als (psychiatrisch) verpleegkundige op kwalificatieniveau 5 (HBO);
  • je bent BIG-geregistreerd;
  • je bent BHV ploegleider of volgt de opleiding daartoe;
  • je hebt ruime ervaring in de klinische behandeling en begeleiding van cliënten/patiënten met ernstige psychische en/of psychiatrische problematiek;
  • je hebt kennis van relevante protocollen, wet- en regelgeving. Je houdt kennis en vaardigheden op peil door het lezen van vakliteratuur en bij- en nascholing;
  • je verricht de werkzaamheden met een grote mate van zelfstandigheid binnen de door de instelling aangegeven kaders en richtlijnen en stelt daarin zelfstandig de prioriteiten vast;
  • je ziet toe op naleving van vastgestelde regelingen en afspraken;
  • je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
  • je kunt omgaan met fysieke agressie;
  • je bent alert op de kwaliteit van de verpleegkundige zorg, signaleert tijdig onveilige situaties en pleegt zo nodig interventies.

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband voor bepaalde tijd per zo spoedig mogelijk voor de duur van een jaar.

FWG functiegroep 55 (€2863,00 - €3894,00)

Werkdagen in overleg

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Herman Polman, (06) 206 709 34.

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten.

Uiterste reactiedatum
2 januari 2019

Solliciteren
Je solliciteert via onze eigen website: https://werkenbij.propersona.nl/vacaturebeschrijving/avond-nacht-weekendhoofd-nijmegen-2018-427

19 September 2018  -   2 January 2019
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.