Avatar
12 July 2018 - Corrie van der Ende plaatste:

2e informatiebijeenkomst zorgverkoop en bekostiging Acute ggz

Op 1 juli publiceerde de NZa de beleidsregels acute psychiatrie, en zorgverzekeraars hun inkoopgids. Het format regioplan is (bijna) klaar en de regio indeling is vastgesteld.

Dit alles zijn ingrediënten die jullie nodig hebben om aan de slag te gaan met de nieuwe bekostiging acute ggz en het representatie model van inkoop.

Vrijdag 13 juli publiceert ZN de inkoopgids acute ggz. Zie hiervoor de website van ZN. GGZ Nederland publiceert dan ook het format regioplan(afgestemd met ZN); de 28 regio’s acute ggz met de lijst van representerende zorgverzekeraars en de factsheet voor gemeenten over jeugdigen bij crisiszorg volwassenen. Zie GGZ Connect en de website van acute ggz

De 2e informatiebijeenkomst zorgverkoop en bekostiging Acute ggz in Amersfoort zal plaatsvinden op donderdag 9 augustus. Deze bijeenkomst is bedoeld voor diegene die de eerste bijeenkomst op 3 juli jl. gemist hebben, maar natuurlijk ook voor alle geïnteresseerden.

De bijeenkomst is gericht op het informatie geven van onze kant en we gaan ook in gesprek met elkaar over het hele proces en de details.

Daarnaast komt er op donderdag 4 september nog een vervolgbijeenkomst voor alle zorgverkopers en financials, waarin we vooral jullie vragen en onderwerpen zullen behandelen. Dan zijn de inkoopgesprekken ook bezig en komen er vast nog knelpunten naar voren.

De bijeenkomst vindt plaatst op donderdag 9 augustus a.s. van 09.30 uur tot ca. 12.30 uur, met aansluitend lunch bij GGZ Nederland, Piet Mondriaanplein 25 te Amersfoort en is bestemd voor financials, controllers en zorgverkopers in de ggz.

Inloop is van 09.00 tot 09.30 uur.

Aanmelden kan via dit formulier.

12 July 2018  -  10 August 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.