Avatar
27 June 2018 - Lilly Buurke plaatste:

Oproep deelname Monitor Schakelteam personen verward gedrag

Het Schakelteam Personen met Verward Gedrag vraagt uw aandacht voor een kort onderzoek naar de stand van zaken rond de aanpak van personen met verward gedrag. De aanpak wordt georganiseerd in 23 regionale aanpakken die samen landsdekkend zijn. In de bijlage treft u een brief van Onno Hoes, voorzitter van het Schakelteam.

 

In het kader van de kwalitatieve monitoring van de aanpak personen met verward gedrag heeft het Schakelteam behoefte om vanuit verschillende perspectieven ‘de stand van het land’ ten aanzien van de aanpak verward gedrag in kaart te brengen. Het Schakelteam doet daarom onder alle betrokken partners door middel van een vragenlijst een uitvraag naar de stand van zaken. Namens het Schakelteam willen wij u vragen om deze mail inclusief bijlage door te sturen naar uw achterban (of op uw website en/of nieuwsbrief te plaatsen). Wij verzoeken de professionals die dagelijks in het land werken aan dit vraagstuk, om uiterlijk vrijdag 6 juli 2018 de vragenlijst (digitaal) in te vullen. De vragenlijst is beschikbaar via deze link (https://nl.surveymonkey.com/r/ketenpartners_2018).

 

Wanneer u vragen heeft naar aanleiding van deze mail kunt u per e-mail contact opnemen met monitor@significant.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken via het nummer 0342 – 405240.

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.