Avatar
22 June 2018 - Annebeth Dermer plaatste:

Zorgbrede app Brandwijzer en de ggz-app Zorg voor minder stress

De app brandwijzer en de app zorg voor minder stress

Aan beide in respectievelijk de zorg en de ggz ontwikkelde apps wordt aandacht besteed in het landelijke arbovakblad van juni, zie de publicatie in de bijlage.

De Zorg Brandveilig heeft in maart 2018 de online applicatie BrandWijzer gelanceerd. Dit nieuwe instrument maakt het voor zorgorganisaties mogelijk om te zien of alle onderdelen van hun organisatie vanuit een risicogestuurd perspectief afdoende brandveilig zijn. Uniek aan BrandWijzer is dat hierbij integraal risico’s worden ingeschat en afgewogen tegen de samenhang en impact van genomen maatregelen en voorzieningen. BrandWijzer is beschikbaar via www.brandwijzer.nl.

De app zorg voor minder stress is eind april door het arbeidsmarktfonds van de ggz samen met de nieuwe arbocatalogus gepubliceerd. Met de app ‘Zorg voor minder stress’ heb je altijd tientallen tips op zak om jouw stress te verminderen en je werkplezier te vergroten. De app is beschikbaar via: https://www.gezondenveiligwerken.nl/index.php/download-de-app-zorg-voor-minder-stress/

 

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.